Γεια σας κορίτσια, σήμερα θα ήθελα να ασχοληθούμε με τα φρύδια!!!Έχω επιλέξει δύο πολύ διάσημα κιτ και λέω να δούμε αν αξίζει να αγοράσουμε το πιο ακριβό! Το πρώτο είναι της Elf και το δεύτερο της Benefit!
Της Elf μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο! Της Benefit ενώ ήταν στην απόχρωση light έγραφε πολύ σκούρα στο φρύδι. Επίσης της Benefit είναι πιο πηχτό σαν σύσταση με αποτέλεσμα το κερί να φαίνεται έντονα πάνω στο φρύδι, κατά τα άλλα είναι και τα δύο πολύ ωραία κιτ!

Το αμέσως επόμενο που θα ήθελα να πούμε είναι οι τιμές τους! Η αλήθεια είναι ότι εκεί η διαφορά είναι μεγάλη κερδίζοντας κατά πολύ έδαφος το κιτ της Elf , αφού κοστίζει μόνο 4,46 ευρώ! Της Benefit από την άλλη κοστίζει κάπου 31 ευρώ! Όπως βλέπουμε ενώ τα κιτ είναι παρόμοια, με ελάχιστες διαφορές, έχουν πολύ μεγάλη διαφορά στο κόστος! Εσείς ποιο θα επιλέγατε???
Γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα ήθελα να αναφερθώ στην αγαπημένη μου οικονομική πούδρα, που δεν είναι άλλη από την dido !Έχω κάνει αναλυτικό βίντεο στο κανάλι μου! Η σύστασή της είναι αρκετά έντονη με πολύ καλή κάλυψη! Ακόμη και χωρίς makeup να φορεθεί από κάτω κάνει πολύ καλή δουλειά! Είναι αρκετά οικονομική, κοστίζει μόλις 2 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε στα καταστήματα τύπου 1 ευρώ! Εγώ πρόσφατα την αγόρασα από ένα μαγαζάκι στη Νέα Ιωνία κοντά στο σταθμό! Δεν παρουσίασα κάποια δυσάρεστη αντίδραση όπως σπυράκια ή φαγούρα παρόλο που το δέρμα μου είναι ευαίσθητο!!!Δοκιμάστε την πραγματικά αξίζει τον κόπο!