Γεια σας!!! Ας μιλήσουμε σήμερα για ένα πολυσυζητημένο προϊόν! Αναφέρομαι στα elf Contouring Blush & Bronzer! Βγαίνουν σε 3 αποχρώσεις και ανάλογα με το χρώμα τις επιδερμίδας σας διαλέγετε την κατάλληλη! Οι αποχρώσεις είναι : St Lucia, Antigua και Turks & Caicos.


Σαν προϊόν το έχω δοκιμάσει και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό! Η διάρκειά του είναι ικανοποιητική αλλά όχι τέλεια. Τις περισσότερες φορές κάνουμε το λάθος να επιλέξουμε το συγκεκριμένο προϊόν βάση του χρώματος που μας αρέσει στο ρουζ που περιέχει μέσα! Αυτό δεν πρέπει να γίνεται εδώ γιατί το bronzer μπορεί να μη ταιριάζει στην απόχρωση του δέρματος μας και να μας βγει πολύ σκούρο ή πολύ ανοιχτό! Οπότε το διαλέγουμε ανάλογα με το ποιο bronzer μας ταιριάζει! Ας δούμε κάποια swatches από όλες τις αποχρώσεις:


Η πιο ανοιχτή απόχρωση είναι όπως βλέπετε η St Lucia και πιστέψτε με δεν είναι καθόλου ανοιχτή! Μπορεί να ικανοποιήσει και τις πιο σκούρες επιδερμίδες!Το ρουζ της είναι σε ροδακινή απόχρωση και το bronzer της είναι σε καφέ σκούρα απόχρωση!Οι άλλες 2 είναι υπερβολικά σκούρες κατά τη γνώμη μου και μπορούν να ταιριάξουν στις σοκολατένιες αποχρώσεις επιδερμίδας!Η Antigua έχει σαν ρουζ ένα πολύ φωτεινό και έντονο ροζ χρώμα και η Turks & Caicos ένα λερωμένο ροζ σκούρο!Τα bronzer τους αντίστοιχα είναι υπερβολικά σκούρα και ελάχιστα κοκκινίζουν, όχι άσχημα όμως! Βρήκα λίγο δύσκολο να το κάνω blending στο πρόσωπο το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά στο τέλος δείχνει μια χαρά! Έχει κάποια shimmer μέσα αλλά τίποτα το τρομερό που θα φανεί άσχημο εκτός από τη δεύτερη απόχρωση(Antigua) που έχει πολύ χοντροκομμένο glitter μέσα στο ρουζ!Στο πρόσωπο όμως δε στέκεται το glitter και φεύγει, το πιο πολύ, κατά την εφαρμογή! Ίσως η elf το έβαλε απλά για διακόσμηση μέσα στο προϊόν! Η τιμή του είναι στα 4,98 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το sait της elf:  http://eyeslipsface.co.uk/en/restofworld/blush/contouring-blush+bronzing-powder/invt/83600

Για τα χρήματα του είναι ένα αρκετά καλό προϊόν!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου