Γεια σας! Οι γιορτές έφτασαν και σίγουρα όλες μας πρόκειται να κάνουμε στα νύχια μας κάτι παραπάνω! Άλλα κορίτσια επιλέγουνγια τα νύχια τα Gel και άλλα τα μανό, είτε για οικονομικούς λόγους είτε για να μην τα καταστρέψουν! Σίγουρα υπάρχουν ακριβά και οικονομικά μανό στην αγορά!Προσωπικά τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα!

Πιο κάτω σας δείχνω τη σημερινή μου επιλογή σε χρώματα αλλά πιο πολύ θέλω να σας δείξω την απόδοση και τη λάμψη που προσφέρουν!Η βάση είναι από την 2K COSMETICS MAXI COLOR NAIL POLISH και κόστισε μόλις 1,5 ευρώ, το χρώμα είναι από την Beauty Line Cosmetics ,ένα σκούρο πετρόλ (δυστυχώς δεν έχει νουμεράκι επάνω) που κόστισε πάλι 1,5 ευρώ και τέλος το Top Coat που είναι πάλι από την Beauty Line Cosmetics το GLOSSY EFFECT με κόστος στα 2,5 ευρώ!

Στεγνώνουν όλα πολύ γρήγορα και η διάρκειά τους είναι πάνω από 3 ημέρες!Δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τα μανό των 10 ευρώ!

Τέλος να πούμε ότι είναι ένα υπέροχο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα τώρα τις γιορτές διότι συνδυάζει τέλεια τιμή με άψογη ποιότητα! Φτιάξτε ένα νεσεσεράκι με τα αγαπημένα σας χρώματα και θα εντυπωσιάσετε σίγουρα το αγαπημένο σας πρόσωπο! Τα χρώματα είναι πολλά και οι επιλογές για όλα τα γούστα! 

1 σχόλια:

Lila Amanatidou είπε...

Είναι τέλεια! Εχω μείνει πολύ ικανοποιημενη <3
xxx

Δημοσίευση σχολίου